Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Kontra taktirde yangınlar çok şu denli insanın can ve dünyalık kaybına da hat hevesliabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yaraşıklı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif tahliye olmalarını esenlar.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Koca sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşantı kurtarmaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız mıntıka gibi) ve size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan oflaz bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Sükselı bir tahliye tasarı, deprem, baskın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedi bir tavır anında insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden hariçya sağlıklı açılmaktadır.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu yer arama edilmelidir. 

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen deruneriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması Yangın Kapısı gerekmektedir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve cazibe koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kabilinden sıhhatli malzemelerden konstrüksiyonlır.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın mevla olduğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından örgülmaktadır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin müsait ruhsat olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin katı düzen, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page