Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Hiç kuşku namevcut ki yangın felaketi, sene zarfında emanet kaybına illet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi olabildiğince kesik bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem sevimli hem de dünyalık kaybına illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de faik yapıda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında kişi ve mal kaybı peşış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çhileışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince eylem etmesi ve mukteza çkırmızıışmaların da buna nazaran strüktürlması gerekmektedir.

Yangın Kapısı ana amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Yangın kapıları hassaten yangın esnasında muhakkak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile lazım yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir diğer uzuv ise güvenlik yerine ihtiyaç mahsus şineşeli contalardır.

Binaların dokumasına onat kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha konuşu kapı fitili yangın kapısı kullanılarak henüz ucuz üretim esenlanabilir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page